Bioresonantie, voor een groot scala aan klachten

Bioresonantie, voor een groot scala aan klachten

Bioresonantie therapie is een alternatieve geneeswijze die erop gemaakt is om de genezende kracht van het lichaam zelf te activeren. Deze theorie gaat ervan uit dat alle organen in het lichaam een trillingsfrequentie hebben. Bij ziekte of andere invloeden op het lichaam wordt deze trilling verstoord en kan het gezondheidsklachten veroorzaken. Vaak wordt dit toegepast in samenwerking met homeopathische medicatie, maar dit hoeft niet altijd. Maar wat is bioresonantie Rotterdam precies en waar kan het bij helpen?

Hoe wordt de therapie toegepast?

Als bij u wordt geconstateerd dat de trilling van één of meerdere van uw organen uit balans is, kan u overgaan op deze therapie. Het wordt gedaan door electroden op het lichaam te plaatsen die de spanning van de huid of de trillingen van de organen meten en herstellen. Hier voelt u verder niks van, het is de bedoeling dat u tijdens de behandeling ontspant en geniet. Vaak duurt dit van 1 tot 1,5 uur en zijn er gemiddeld 4 vervolgbehandelingen nodig om de symptomen te verhelpen.

Waar kan bioresonantie Rotterdam bij helpen?

Er zijn een groot aantal aandoeningen die in het verleden succesvol zijn behandeld met bioresonantie. Denk hierbij aan hoofdpijn, littekens, infecties, acne, allergieën en gewrichtsklachten. Vaak wordt eerst via een test gekeken welke therapie geschikt is voor u. Hierbij wordt gekeken naar de gesteldheid van de organen, gifstoffen in het lichaam en het gebruik van medicatie. Daarna kan een persoonlijke therapie worden voorgesteld die u pijnloos van uw symptomen kan verlossen. U heeft immers niks te verliezen, behalve uw gezondheidsklachten.