Je bedrijf laten opvallen

Je bedrijf laten opvallen?

Je hebt een bedrijf en die heb je natuurlijk niet om verstoppertje mee te spelen. Wanneer je een bedrijf hebt ben je daar waarschijnlijk trots op en wil je iedereen laten weten wat je doet en hoe goed je bent. Dit is al een vorm van marketing, maar dit kun je nog beter aanpakken.

Waar laat je je naam op zetten?

Je bedrijfsnaam moet verspreid worden, dat is duidelijk. Waarschijnlijk heb je al een website en visitekaartjes waar je bedrijfsnaam en / of logo op staat, daarnaast heb je waarschijnlijk ook briefpapier. Je kunt het verspreiden van je naam nog verder uitbreiden.

Autobelettering

Wanneer je een eigen auto hebt die je inzet voor de zaak, kun je deze ook inzetten als marketing tool. Je kunt kiezen voor autobelettering of bestickering. In Rotterdam zit een bedrijf die hierin gespecialiseerd is, genaamd Autobelettering Rotterdam.

Raambelettering

Misschien heb je een eigen bedrijfspand of een eigen ruimte die je kunt gebruiken ter promotie. Denk bijvoorbeeld aan het logo aan de buitenkant van je pand. Dit kan bijvoorbeeld door Raambelettering Rotterdam in te zetten.

Relatiegeschenken

Ook op relatiegeschenken kun je prima je bedrijfsnaam en logo zetten. Relatiegeschenken is echt een investering die zich zeker uit zal betalen. Je moet er wel goed over nadenken in welke mate je relatiegeschenken wilt weggeven. Daarnaast zijn er heel veel verschillende soorten relatiegeschenken. Wij kunnen je prima adviseren over het inzetten van relatiegeschenken ten behoeve van marketing.