Kinderen

Natuurlijk gaan de kinderen ook gezellig een dagje mee naar Rotterdam. Er is genoeg voor ze te doen. Niet alleen activiteiten die alleen voor kinderen zijn, maar ze kunnen ook mee met de varende bus (cool) mee, of lekker de Euromast op om te genieten van het uitzicht. Kijk naast dít gedeelte voor kinderen ook eens bij ´Te doen´, of bij ´Bezienswaardigheden´. Maar voor een dagvullend programma waar de kinderen ook plezier aan hebben kun je ook kijken bij ´Dagje weg´.

Pannenkoekenboot

Op de Pannenkoekenboot ga je niet alleen heerlijk (onbeperkt) pannenkoeken eten, maar je gaat ook nog eens een stuk varen over de Maas. Zo combineer je twee leuke dingen met één uitje. Lekker eten en lekker varen. Als je naar Rotterdam komt moet je natuurlijk wel gevaren hebben over de Maas.

Lees verder

Trampolinepark

Dit trampolinepark is de grootste in zijn soort van Europa. Met maar liefst 2500m² is er genoeg springplezier om uren lang zoet te zijn. Ook kan er freerunnen worden gedaan, eventueel onder ervaren begeleiding. Leuk voor jongens én leuk voor meisjes. Nog goed voor de lichaamsbeweging ook.

Lees verder

De Ballebak

Kinderspeelparadijs De Ballebak vind je in Rotterdam op twee locaties. Er is er één in de wijk Ommoord en de andere vind je in Rotterdam-Zuid. Dagelijks geopend voor de kinderen die gek zijn op klauteren en klimmen. Ook voor de ouders is er genoeg te doen terwijl de kids zich lekker uitleven.

Lees verder

In 1968 opent prinses Beatrix de eerste metrolijn van Nederland in….. Rotterdam

Skatepark Skateland

In Skateland zijn er leuke dingen te doen voor groot en klein. Niet alleen skateboarden, maar ook BMXEN, inline skaten en steppen. Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd waar je voor in kunt schrijven. Je moet minimaal 7 jaar zijn om van Skateland gebruik te maken. Maandag en dinsdag gesloten.

Lees verder

Bungelland

Speelparadijs Bungelland is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Er is gratis wifi in het gehele pand. De kinderen kunnen er zes dagen per week terecht, alleen op maandag niet. Ook geschikt voor kinderfeestjes, zoals een verjaardag met een speciaal menu met patat en onbeperkt limonade drinken.

Lees verder