Kinderspeelparadijs Bungelland

Klimmen, klauteren, bungelen en glijden. Een korte samenvatting van wat je bij Kinderspeelparadijs Bungelland in Rotterdam kunt doen. Dit kinderspeelparadijs is toegankelijk voor kinderen tot en met 12 jaar. Ze kunnen zich uren vermaken op alle speeltoestellen en andere activiteiten. Zo wordt er regelmatig een show georganiseerd of komt er een clown langs. Kom je ook een keer langs om te bungelen?

bungelland-in-rotterdam-prins-alexander

Over Bungelland

Slecht weer? Bungelland is een leuke overdekte speeltuin, waar jonge kinderen zich prima kunnen vermaken. Voor de allerkleinsten is er een aparte gelegenheid, de peuterzone. Bungelland is onlangs verbouwd waardoor de gehele structuur – en daardoor meer speelruimte – groter is geworden. Dit betekent nog meer speelplezier.

Entree

Je kunt Bungelland zes dagen per week bezoeken. Op maandag is Bungelland gesloten, maar op de rest van de dagen kun je van 9.00 tot 19.00 terecht. Voor € 7,00 kunnen kinderen van 1 tot en met 12 jaar onbeperkt spelen. Voor kinderen onder de één jaar is de toegang gratis. Voorwaarde hierbij is wel dat er minimaal één betalend kind bij de groep of het gezin zit. Op doordeweekse dagen, voor half 12 in de ochtend geldt een goedkoper tarief voor peuters. Voor volwassenen en/of begeleiders is de entree gratis. Het is tevens mogelijk om een rittenkaart ter waarde van € 55 euro aan te schaffen. Hiermee heb je 10 keer toegang.

Horeca

In Bungelland bevindt zich een restaurant met een ruim aanbod aan eten. Vanaf hier heb je zicht op de spelende kinderen, zodat je rustig wat kunt eten. Ook is het mogelijk om een babyhapje of flesje op te laten warmen. Op aanvraag kan er altijd rekening gehouden worden met allergieën. Je mag geen eigen eten en drinken meenemen en opeten in Bungelland. Wil je een hapje eten? Zorg dat je op tijd bestelt. Een uur voor sluitingstijd sluit de keuken zijn deuren.

Kinderfeestjes en arrangementen

Voor de kinderen is het mogelijk om hun verjaardag, samen met hun vriendjes, te vieren bij Bungelland. Je kunt onbeperkt spelen, patat eten en zoveel limonade drinken als je maar wilt. De ouders en/of begeleiders kunnen zich vermaken met tijdschriften, wifi en een uitgebreide menukaart. Vanaf de horecagelegenheden is een prima uitzicht op de speeltoestellen en spelende kinderen. Wil je een uitstapje of schoolreisje maken? Ook met een groep ben je bij Bungelland welkom.

Overige informatie

Speelparadijs Bungelland is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Vanaf het station is het slechts vijf minuten lopen. Met de auto kan er op de parkeerplaats bij het speelparadijs geparkeerd worden. Is deze vol? Het Transferium Rotterdam is op loopafstand. Ook bij Bungelland in Rotterdam is veiligheid en hygiëne belangrijk. Daarom is het verplicht om sokken te dragen als je Bungelland bezoekt.

Adres en telefoon

Telefoon: 010-742 06 87
Adres: Koperstraat 17, 3067 GL Rotterdam
De Koperstraat ligt in de wijk Prins Alexander, je bent dus in de buurt van winkelcentrum Alexandrium.

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag 09:00 – 19:00 uur
Woensdag 09:00 – 19:00 uur
Donderdag 09:00 – 19:00 uur
Vrijdag 09:00 – 19:00 uur
Zaterdag 10:00 – 19:00 uur
Zondag 10:00 – 19:00 uur

Toegangsprijzen

Volwassene: Gratis
Kinderen: € 7.00 per kind