Kinderspeelparadijs De Ballebak Rotterdam

Het Kinderspeelparadijs De Ballebak biedt kinderen van 0 tot en met 12 jaar onbeperkt speelplezier. Dit speelparadijs heeft een van de grootste totale speelgelegenheden van Nederland. Je vindt er ballenbakken, springkussens en allerlei klauter-, glij-, en klimmogelijkheden op uiteenlopende niveaus. Alle speelmogelijkheden staan met elkaar in verbinding, waardoor je kind gemakkelijk van het ene naar het andere toestel kan klauteren of klimmen. Kom langs in één van de vestigingen voor een dag of een middagje uit en laat je kinderen hun hart opdoen aan alle speelmogelijkheden die De Ballebak te bieden heeft.

Voor jong en oud

In De Ballebak is er rekening gehouden met de allerkleinsten. Daarom is het kinderspeelparadijs opgedeeld in twee gedeelten. Voor de kleintjes van 1 tot en met 4 jaar is er een kleiner en geschikt gedeelte. Voor de grotere kinderen van 4 tot en met 12 jaar is er een wat groter gedeelte. Bij droog is er ook de mogelijkheid om in de buitenspeeltuin te spelen. Alle speeltoestellen van De Ballebak voldoen aan de Europees opgestelde normen en zijn veilig bevonden. De speeltuin wordt maandelijks geïnspecteerd en de ballen worden gereinigd. Hierdoor wordt de veiligheid van De Ballebak gewaarborgd.

Kinderfeestje vieren?

Dit is ook mogelijk bij Kinderspeelparadijs de Ballebak. Je kind krijgt dan zijn of haar eigen feestpagina, alle vriendjes en/of vriendinnetjes uitnodigen en de hele dag in het speelparadijs spelen. Na afloop kunnen de gemaakte foto’s op de persoonlijke pagina gezet worden. Vervolgens kan er een eigen magazine gemaakt worden. Een verjaardagsfeestje bij De Ballebak is inclusief het nuttigen van eten en drinken. Dit is uit te breiden met een verjaardagstaart, snoepzak of andere snack. Ook is het mogelijk een babyshower bij De Ballebak te vieren.

Algemene informatie

Kinderspeelparadijs De Ballebak heeft verschillende vestigingen, waaronder Brielle, Rotterdam Ommoord, Rotterdam Zuid en Zoetermeer. Kinderen tot en met 11 maanden mogen gratis naar binnen. Daarna geldt een tarief van € 6,50. Indien je op een doordeweeks dag voor half 12 ’s ochtends aanwezig bent, krijg je korting. Ouders en/of begeleiders mogen gratis het speelparadijs bezoeken. De verschillende vestigingen zijn doorgaans het hele jaar geopend van 10.00 tot 19.00, zeven dagen per week.

Horeca

Terwijl de kinderen spelen in de speeltoestellen, kun je als ouder een kopje koffie of theedrinken in het restaurant. Vanaf daar heb je een goed overzicht op alle toestellen en de spelende kinderen. Voor een hapje eten heeft de Ballebak tevens ruime keuze in eetgelegenheden. Er kunnen gefrituurde- maar ook gezonde producten besteld worden. Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte producten te nuttigen.

Arrangementen

De Ballebak is altijd te bezoeken door losse bezoekers. Een bezoek brengen met een grotere groep kinderen? Hiervoor is een speciaal groepsarrangement. Deze is geschikt voor bijvoorbeeld kinderdagverblijven en peuterspeelzalen. Voor de scholen heeft De Ballebak een schoolreis arrangement.

Adres en telefoon

De Ballebak Ommoord

Adres: Ommoordsehof 3, 3056 JR Rotterdam
Telefoon: 010 220 6463

Ligt in de buurt van het Kralingse bos en in de buurt vind je ook Winkelcentrum Alexandrium. Om het aan te geven vanaf Rotterdam centrum dan vind je De Ballebak Ommoord dus voorbij het Kralingse bos (navigatie is handig).

De Ballebak Rotterdam Zuid

Adres: Charloisse Lagedijk 940, 3088 LA Rotterdam
Telefoon: 088 700 4200

Ligt in de buurt van de wijk Pendrecht en verder weg vind je het Ahoy. Kom je vanaf het centrum dan vind je eerst Ahoy en vervolgens rijd je langs het Zuiderpark. Het ligt vlakbij de Poort van Charlois (navigatie is handig).

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur.
Zaterdag en zondag van 10:00 tot 19:00 uur.

Gratis tip voor de begeleiders: Oordoppen mee 🙂