Lasergamen Rotterdam

Een avondje los gaan met een lasergeweer. Het is onmogelijk om je in Rotterdam te vervelen. De stad bruist van de energie en er is altijd en overal wel iets te doen. Voor de echte avonturier die stoom wil afblazen is er de mogelijkheid met een laser geweer er een avondje op los te schieten. Geen nood, er zullen geen gewonden vallen want er wordt gebruik gemaakt van maar heel zwakke laserstralen op het geweer. Lasergamen is het moderne paintballen, als het ware. Met een speciaal pak aan duik je met anderen een zwak verlichte ruimte in vol met obstakels en is het de bedoeling dat jij anderen met jouw laser gun uitschakelt.

lasergamen-in-rotterdam

Extra kleding meenemen aan te bevelen

Een potje lasergame in Rotterdam staat garant voor een hoop plezier voor alle deelnemers. Je moet er rekening mee houden dat je drijfnat van het zweet uit het lasergame hol terug komt dus een extra set kleding kan zeer goed uitkomst bieden als je na het lasergamen een hapje wilt gaan eten. En dat hapje kan je nuttigen bij restaurant De Zwarte Zwaan. De grill staat er al opgewarmd bij dus je kan meteen na het lasergamen aanschuiven. Er zijn aantrekkelijk geprijsde combinatie arrangementen beschikbaar en kun je vinden op de website.

Zoveel mogelijk punten scoren door je collega’s er met laserstralen van langs te geven

Een avondje, middagje kan ook, lasergamen is uitermate geschikt als bedrijfsuitje. Lekker met al je collega’s in de aanval en zorgen dat je zoveel mogelijk punten scoort. Zodra de laser van een ander jou raakt dan wordt dit automatisch gedetecteerd en ben je drie seconden uitgeschakeld. Jouw lasergun doet het dan drie seconden even niet. Gebruik die korte tijd om je te verbergen zodat je niet meteen weer wordt afgeschoten. Het is niet de bedoeling dat jij steeds wordt uitgeschakeld maar net andersom. Verzamel punten door je collega’s er eens goed met de laser van langs te geven.

Met minimaal 4 personen in de arena

Er zijn veel mogelijkheden om te lasergamen. 1 sessie kost 9,75 en duurt 20 minuten. Dat lijkt kort maar je zult merken dat je conditie niet veel meer minuten zou aankunnen. Tijdens een sessie zijn er minimaal 4 personen in de zogeheten arena. Dat betekent niet dat je per se met 4 personen moet komen opdagen. Je kan alleen komen of met zijn tweeën. Je wordt dan gewoon met andere kleine groepen ingedeeld. En dat kan juist heel erg leuk zijn. Er wordt zo mogelijk rekening gehouden met leeftijdsgroepen. Kinderen en ouderen zijn met lasergamen niet echte een goede match.

Na het lasergamen twee uur lang genieten van lekker eten van de grill

Als je er een compleet avondje uit van wilt maken voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of een andere gelegenheid dan boek je een all-in pakket diner en lasergamen. Dat kost 45 euro per persoon en omvat 2 potjes lasergamen en onbeperkt gebruik maken van het grill menu. Het grillen vindt na het lasergamen plaats en duurt maximaal 2 uur. Je hebt dus 2 uur de tijd na het lasergamen om bij te komen en je tegoed te doen aan al het lekkers dat de grill chef klaar maakt die avond. Voor kinderen wordt een aangepast menu aangeboden.

Adres en telefoon

Adres: Parkhaven 9, 3016 GM Rotterdam
Telefoon: 010 436 2133

Openingstijden

Maandag uitsluitend groepen van minimaal 20 personen
Dinsdag uitsluitend groepen van minimaal 20 personen
Woensdag 13:00–22:00 uur
Donderdag 16:00–22:00 uur
Vrijdag 13:00–01:00 uur
Zaterdag 11:00–01:00 uur
Zondag 11:00–22:00 uur

Tijdens vakanties open vanaf 12:00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 11:00 uur.

Tarieven

1 sessie lasergamen €9.75 (20 minuten inclusief uitleg)
2e sessie lasergamen €7.75

Bereikbaarheid

Met de metro ben je er het snelst. Uitstappen op station Coolhaven of station Dijkzicht. Rode lijn, A, B, of C.
Tram 8, uitstappen halte Dijkzicht.
Met de auto de borden Euromast volgen. Let op dat het hier betaald parkeren is!