Rotterdampas

Ben jij regelmatig in (de buurt van) Rotterdam te vinden? En doe je regelmatig leuke dingen? Dan is de Rotterdampas misschien wat voor jou. Met deze pas krijg je op allerlei verschillende activiteiten gratis toegang of een flinke korting. Hierdoor kun je heel wat geld in je portemonnee besparen. Ga bijvoorbeeld op een goedkopere manier aapjes kijken, naar de bioscoop, een training volgen of ga lekker uit eten. Ben je nieuwsgierig? Lees dan even verder over de Rotterdampas.

rotterdampas-voor-vele-kortingen

Wat kun je met de Rotterdampas?

Met de Rotterdampas kun je meer dan 750 leuke dingen gratis of met korting bezoeken. Indien je vaak uitstapjes maakt, kan dit je veel geld schelen. Zo kun je bijvoorbeeld gratis naar het zwembad, de film, de Spido en de Euromast. Ook kun je alle musea in Delft, Den Haag en Rotterdam, zo vaak als je wilt, bezoeken. Daarnaast krijg je kortingen bij diverse attractieparken en dierenparken. Maar dit geldt niet alleen voor bezoeken, maar je kunt in de zomer bijvoorbeeld een gratis ijsje krijgen of een kop koffie. Misschien krijg je wel korting voor een workshop of een mooie reisbestemming.

Seizoensacties

De Rotterdampas heeft allerlei verschillende acties, welke een jaar, een seizoen of een maand gelden. Daarnaast zijn er regelmatig lastminute-acties. Houd daarom de website van de Rotterdampas nauwlettend in de gaten. Hier kun je tevens je voordeel berekenen wanneer je de Rotterdampas aanschaft. Zo kun je gelijk zien of het voor jou wel of niet uit kan om een Rotterdampas aan te schaffen. Maar zo krijg je ook korting op verschillende musea en bij Plaswijckpark.

Wil je op de hoogte gehouden worden?

Bij aanschaf van een pas krijg een jaargids, waar alle acties voor dat jaar in staan. Wanneer je zin hebt om iets te doen kun je altijd even in de jaargids kijken waar je gratis of met korting heen kunt. Daarnaast kun je iedere maand een mail en/of een magazine krijgen waar de nieuwste acties in vermeld worden. Maar het aller gemakkelijkste is de Rotterdampas app. Alle acties in één overzicht, acties in de buurt vinden, je eigen wensenlijstje bijhouden en je kunt zien wat je bespaart met je Rotterdampas. Handig toch?

De Rotterdampas is voor iedereen

De Rotterdampas is er in principe voor iedereen. Het maakt dus niet uit of je in Rotterdam, een deelnemende gemeente of heel ergens anders woont. Het is vooral gericht op mensen die in zijn voor iets leuks. Met de Rotterdampas kun jij je voordeel doen door iets gratis of met korting te krijgen. Standaard betaal je voor de Rotterdampas 60 euro. Maar als je in Rotterdam of omstreken woont, studeert, een laag inkomen hebt of ouder bent dan 65, dan kom je in aanmerking voor een korting. De pas is te bestellen via de website, maar ook verkrijgbaar via diverse verkooppunten. Kijk op de website voor meer informatie hierover.