Segway Rotterdam

Zoevend de Erasmusbrug over met de segway. Rotterdam staat er om bekend de blik vooruit te hebben en vernieuwingen te omarmen. Pak daarom in plaats van de bus, de fiets of de tram eens een segway. Dan heb je pas een echte Rotterdam belevenis gehad. Je staat tussen twee grote wielen met je handen aan het hoge stuur en zoeft door het drukke Rotterdamse verkeer. Voordat je over de Coolsingel kan zoeven is het zaak dat je leert je evenwicht te bewaren want een Segway besturen begint met een goede balans kunnen bewaren.  Zodra je dit kan is het tijd om de Erasmusbrug te bedwingen.

segway-rotterdam-the-huur

75 minuten segway tour

Er is een speciale stadstour met de Segway mogelijk en kan je boeken bij Segway Rotterdam. De ervaren gids neemt jou en de rest van de groep mee door de stad en laat je de hoogtepunten van de binnenstad zien. En ja, hierbij ga je ook de Erasmusbrug over, zo naar de Kop van Zuid en kan je een bezoekje brengen aan de Cruise terminal, of Hotel New York. Deze tour duurt in totaal 75 minuten en kost 45 euro per persoon. Er zijn ook andere routes mogelijk en die kan je vinden op de website van Segway Rotterdam.

Leren hoe de segway werkt tijdens een workshop

Als je nog niet eerder op een segway hebt gestaan dan biedt Segway Rotterdam de optie mee te doen aan een segway workshop. Deze speciale Try Segway is bedoeld om kennis te maken met het tweewielige vervoermiddel. Er is een parcours aangelegd waar je met de segway doorheen moet gaan. Per workshop zijn er 16 segways beschikbaar en mogen er maximaal 32 personen aan mee doen. Zo kan je even op adem komen als een andere het over wil nemen. Try Segway kost 12,50 per persoon en duurt 15 minuten.

Op de segway boodschappen doen in de Markthal

Met de segway een beetje freewheelen is leuk maar het is natuurlijk veel echter als je ook ergens heen kan gaan op de zoevende tweewieler. Bijvoorbeeld naar de Markthal. Een ervaren gids weet de weg naar de Markthal en loodst je op behendige wijze door het drukke Rotterdamse verkeer. Voordat hij of zij dit doet wordt korte tijd kennis gemaakt met de segway zodat je het apparaat volledig onder controle hebt. Deze tour naar de Markthal duur in totaal 75 minuten. Neem een rugzakje mee zodat je al het lekkers dat je in de Markthal koop makkelijk kan meenemen.

Laag geprijsde all-in one arrangementen beschikbaar

Speciaal voor grote groepen is er een uniek all-in one arrangement opgesteld. Dit arrangement kost 99 euro per persoon. Dat lijkt veel maar daarvoor heb je dan ook wat. Een segway tour, een rit met Splashtours door de Maas, een potje Lasergamen, een bezoek aan de Euromast, een partijtje midgetgolfen en een grill diner in Restaurant De Zwarte Zwaan. Het minimum aantal personen is 50. De attracties en activiteiten zijn op basis van beschikbaarheid. Je kan meer informatie opvragen bij Segway Rotterdam.

Adres en telefoon

Adres: Parkhaven 9, 3016 GM Rotterdam
Telefoon:010 436 0425

Openingstijden

Dagelijks vanaf 11:00 uur

Prijzen

€ 45.00, echter is er een ruim aanbod aan combinatietickets waarmee je een dagvullend programma kunt samenstellen.

Bereikbaarheid

Met de metro ben je er het snelst. Uitstappen op station Coolhaven of station Dijkzicht. Rode lijn, A, B, of C.
Tram 8, uitstappen halte Dijkzicht.
Met de auto de borden Euromast volgen. Let op dat het hier betaald parkeren is!