Splashtours de varende bus

De meest originele weg en water stadstour. Waar water is zijn boten en schepen. Maar in Rotterdam is nooit iets te gek, water is er zat dus waarom niet met de bus de Maas in? Dat klinkt gek maar de Rotterdammers zijn intussen wel gewend aan varende bussen door hun beroemde wateren. Nadat je aan boord bent gegaan van de bus geeft de chauffeur je eerste een originele stadstour en vertelt het een en ander. Maar dan, voor je het weet duik je vanaf de Maasboulevard zo de Maas in. En ja, dat splasht absoluut. Het water komt even tot je oren maar dan vindt de bus de balans in het woelende water.

Magnifieke uitzichten vanaf de Maas

Een tour met Splashtours is een unieke ervaring die je beleeft moet hebben. Een rit duur in totaal 60 minuten en kost 24,50 euro. Kinderen tot 12 jaar betalen 16,50. Voor de exacte route op de dag dat jij met de Splashtour mee wilt kan je het beste de website raadplegen. Omdat de varende bus over openbare waterwegen vaart kan het voorkomen dat er noodzakelijk omgevaren moet worden. Hoe dan ook zal je een magnifiek uitzicht vanaf het water hebben over de beroemde skyline van Rotterdam.

Varen, eten en drinken

Een tocht met de gele drijvende bus is zeer goed geschikt voor groepen zoals bedrijfsuitjes, of vrijgezellendagen. Voor groepen kunnen speciale prijsarrangement samengesteld worden. En om je veel meer gedoe uit handen te nemen kan je een combinatie arrangement boeken waarbij een diner inclusief is. Splashtours werkt voor dergelijke arrangementen samen met restaurant De Zwarte Zwaan waar de chef al klaar staat achter zijn opgewarmde grill. Je kan zoveel eten en drinken als je wilt. Het diner na de Splashtour duurt ongeveer 2 uur.

Amfibie bus af te huren voor excursies

Omdat de varende bus van Splashtours zo bijzonder is kan het gevaarte ook gereserveerd worden voor speciale gelegenheden. Je huurt het gele amfibievoertuig dan geheel af. Dat is met name interessant voor scholen die excursies willen organiseren. Met de organisatie van Splashtours wordt dan een op maat aanbieding gemaakt en kan de route ook worden aangepast naar wens. Uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid op de waterwegen op die betreffende dag. De prijs voor een afhuur van de gele vaarbus is €1.045.00 exclusief BTW. Er kunnen maximaal 42 mensen aan boord en de excursie duurt 60 minuten.

Geld besparen met een combinatie arrangement Euromast

De locatie van Splashtours is centraal gelegen aan de Parkhaven, bij de Euromast. Omdat dit beroemde bouwwerk zo dichtbij staat kan het zo zijn dat je daar ook meteen maar even op wilt, en waarom ook niet? Je hebt een indrukwekkend uitzicht over de hele stad en het havengebied. Vraag de mensen van Splashtours voor meer informatie met betrekking tot de mogelijkheden, zij bieden namelijk aantrekkelijk geprijsde combinatietickets aan waardoor je op voorhand flink geld kan besparen. Je kan er ook een diner in restaurant de Zwarte Zwaan aan laten toevoegen.

Adres en telefoon

Adres: Parkhaven 21, 3016 GM Rotterdam (Voor navigatie Parkhaven 20 invoeren)
Telefoon: 010 436 9491

Openingstijden

Wisselend, over het algemeen vanaf 11:00 uur, maar ook afvaarten om 09:30

Prijzen

Volwassene € 24.50
Kind € 16.50
De rondrit/vaart duurt ongeveer 1 uur

Bereikbaarheid

Met de metro ben je er het snelst. Uitstappen op station Coolhaven of station Dijkzicht. Rode lijn, A, B, of C.
Tram 8, uitstappen halte Dijkzicht.
Met de auto de borden Euromast volgen. Let op dat het hier betaald parkeren is!