Wandeltour Rotterdam

Een goede manier om een stad te verkennen is te voet. Zo ook de stad Rotterdam. Met levendige straten, de Maas en mooie architectuur heeft deze stad je heel wat te bieden. Rotterdam is een veelzijdige stad met een bijzondere geschiedenis. Het leukste is om je rond te laten leiden door een ervaren gids. Dit kan met de Rotterdamse wandeltour. Er zijn verschillende wandeltours die jij kunt doen.

wandeltours-in-rotterdam

Laat je leiden door een ervaren gids

Tijdens een wandeltour zal een echte Rotterdamse gids (Ineke, Jenny (matroos) of Eveline) je door de stad leiden. Terwijl je door de stad loopt, zal de gids je bijpraten over alle facetten van de stad. Je komt langs de hoogtepunten van de stad, maar je zal ook andere leuke plekjes tegenkomen. Het is een goede manier om de stad te verkennen en tegelijkertijd ook nog wat te leren over alle facetten van de stad. Het leuke is dat je zelf een gids mag uitkiezen. Zo kun je de gids kiezen die het beste bij je gezelschap past.

Keuze uit verschillende wandeltours

Wandeltour Rotterdam heeft vijf verschillende wandeltours voor je samengesteld. De Rotterdamse Stad staat natuurlijk bekend om haar ligging langs de Maas. Door de rondleiding langs de Maas kun je onder andere genieten van de prachtige skyline van de stad. Wil je liever het centrum verkennen? Doe dan de rondleiding door het centrum van de stad. Je komt dan langs alle mooie plekjes langs de stad, van moderne tot historische gebouwen, de bekende straat de Coolsingel, het stadhuis en het oude postkantoor. Daarnaast kun je ook een wandeltour langs het Historisch Delfshaven, Markthal, Oude Haven, Katendrecht en Wilhelminapier doen.

Wandeltour op maat samenstellen

Wil je graag meerdere gebieden verkennen en combineren in één tour? Of heb je andere ideeën? Dat is ook mogelijk. De eerdergenoemde tours zijn voorstellen, maar deze kun je natuurlijk ook zelf doen. Samen met een gids kun je de gewenste tour samenstellen.

Combineer de wandeltour met een dagje uit

Het is ook mogelijk om een wandeltour te combineren met een van de attracties die je in de stad kunt doen. Hiervoor biedt Wandeltour Rotterdam je combinatietickets aan. Zo kun je de wandeltour onder andere combineren met het eten van pannenkoeken, sightseeingtour, splashtour, lasergamen of de Segway. Dit is een vervoersmiddel op twee wielen, waar je zelf op moet staan je balans moet houden. Heel handig wanneer je moe bent of zere voeten hebt na de wandeltour. Zo kun je op je gemak nog wat meer van de stad zien.

Sightseeing met een bus

Als je hele stad per voet wilt bewandelen, ben je nog wel even bezig. Deze kun je combineren met de sightseeing bus. Nadat je genoeg door de stad hebt gewandeld kun je op de cabriobus stappen. Deze rijdt je langs alle hoogtepunten van de stad. Voor een unieke en enerverende ervaring kun je de splashtour doen. Je komt – in een bus – langs alle bijzondere plekjes van de stad én neemt met diezelfde bus een beroemde duik in de Maas. Hoe leuk is dat?

Adres en telefoon

Adres: Parkhaven 9 (t/o de Euromast) 3016GM Rotterdam
Telefoon: 010 244 0571

Prijzen

€12.50 of €15.00. Afhankelijk van de bestemming en natuurlijk prijs per persoon.