gietvloer woonkamer

Welke soorten epoxy vloeren bestaan er? 

Wanneer u interesse heeft in het plaatsen van een epoxy vloer dan zijn er verschillende mogelijkheden waar u gebruik van kunt maken. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat deze mogelijkheden onderling grote verschillen vertonen. De beste epoxy vloer is deze die beschikt over een polyurethane afwerking. Waarom is dat de beste? Zeer eenvoudig. Bij de keuze van een gietvloer denken mensen al snel dat deze altijd over een effen oppervlak beschikt zonder naden. Daarnaast wordt er ook steeds gedacht dat de kwaliteit van een dergelijke vloer zo goed is dat deze nooit scheuren of problemen kan vertonen. Dat is echter niet het geval. 

Polyurethaan versus gewone epoxy gietvloer 

De klassieke gietvloer zoals deze vaak wordt toegepast in huizen is zo populair omdat ze een stuk voordeliger is dan de zogenaamde PU gietvloer die over een polyurethane afwerking beschikt. Het kostenplaatje speelt uiteraard ook een niet onbelangrijke rol bij het uitkiezen van een vloer voor in uw woning, maar deze mag niet de bovenhand nemen. Kiezen voor een polyurethaan gietvloer is namelijk kiezen voor een vloer die over een zo optimaal mogelijke kwaliteit beschikt. Hierdoor kunt u niet alleen genieten van een uitstekend loopcomfort, daarnaast vertoont deze ook niet snel scheuren of barsten waardoor u niet snel een nieuwe investering dient te doen. Kijk ook naar de locatie waar u vloer wilt laten plaatsen, woont u in Den Haag? Kies dan voor Gietvloer Den Haag.

Of toch een betonlook gietvloer?

Een mooie gietvloer aanbrengen begint altijd met een goede ondergrond. Een stevige ondergrond is de basis voor een gietvloer die in de gewenste kleur gelegd kan worden. Gietvloer worden steeds vaker toegepast is woningen omdat het een moderne maar toch sfeervolle uitstraling aan een interieur geeft. Andere vloeren zoals de marmoleum of linoleum vloeren worden tegenwoordig vervangen door de gietvloer en dat is niet voor niets. 

De betonlook gietvloeren zijn een speciaal type gietvloeren die worden aangebracht op een betonnen ondergrond. Deze praktische vloeren bieden super veel voordelen en zijn geschikt voor zowel woningen als bedrijfspanden. Dit zijn onze zogenaamde betonlook gietvloeren. Deze gietvloeren zijn gemaakt van kunststof maar het lijkt alsof het een betonvloer is. Deze uitstraling is vaak mooier bij werkruimtes bijvoorbeeld. 

De Betonlook gietvloer biedt nog veel meer voordelen. Zo gaan de vloeren super lang mee en is onderhoud zeer eenvoudig. De betonlook gietvloeren worden bovendien naadloos afgewerkt waardoor er geen vocht en stof binnen kan komen. Ook zijn deze vloeren prima aan te brengen in combinatie met vloerverwarming. Voor meer informatie ga naar www.gietvloerbetonlook.nl.